(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada 3-sinf ona tili darslarida so‘z yasovchi qo‘shimchalarni o‘qitish metodikasi tahlil qilinadi. So‘z yasash jarayonining lingvistik asoslari, interaktiv metodlarning samaradorligi hamda o‘quvchilarda nutqiy kompetensiyani shakllantirish masalalari yoritiladi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, interaktiv yondashuv, guruhli ish va refleksiya metodlari o‘quvchilarning so‘z boyligini oshirish va mustaqil fikrlashini rivojlantirishda muhim omil hisoblanadi.