(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada farzand tarbiyasida ota-onalarning psixologik roli, oiladagi sog‘lom ijtimoiy-psixologik muhitning bola shaxsining shakllanishiga ta’siri yoritilgan. Bolalarning yosh xususiyatlari, emotsional rivojlanishi, samarali muloqot usullari hamda intizom va mas’uliyatni shakllantirish omillari ilmiy asosda tahlil qilingan. Zamonaviy raqamli muhit sharoitida ota-onalarning pedagogik va psixologik savodxonligini oshirish zarurligi asoslab berilgan.