(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy jamiyat sharoitida kasb tanlash jarayonida yuzaga kelayotgan muammolar tahlil qilinadi. Texnologik taraqqiyot, mehnat bozoridagi tezkor o‘zgarishlar, yoshlarning qiziqishlari va jamiyat talablari o‘rtasidagi nomuvofiqlik kasb tanlashda muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, kasbiy yo‘naltirish tizimini takomillashtirish va ongli kasb tanlashning ahamiyati yoritib beriladi.