(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti direktorining professional imidjini shakllantirishda pedagogik kompetensiyalarning o‘rni tahlil qilinadi. Maqolada pedagogik kompetensiyalar turlari, ularning direktor ish faoliyatiga ta’siri va muassasaning ijobiy imidjini yaratishdagi ahamiyati ko‘rsatib o‘tiladi.