(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ушбу мақолада шаҳар экологияси ва яшил ҳудудларнинг аҳамияти ҳамда уларнинг атроф-муҳитга таъсири ҳақида сўз юритилади. Яшил ҳудудларни ривожлантириш усуллари ва уларнинг инсон ҳаётидаги ўрни кенг ёритилган. Шу билан бирга, замонавий яшил технологиялар ва инновацияларни қўллаш йўллари ҳамда халқаро тажрибалар кўриб чиқилган.