(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim tizimining samaradorligini takomillashtirish haqida fikr yuritiladi. Bundan tashqari maqolada axborot texnologiyalarining bevosita pedagogik faoliyatning samaradorligini bilan bog‘liq masalalarga e’tibor qaratilgan.