(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarning boshlang‘ich sinf matematika darslarida o‘yin texnologiyalaridan foydalanishning ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritilgan. O‘yinlarning xarxil texnologiyalari orqali o‘quvchilarning matematik bilimlarni o‘zlashtirish darajasini oshirish, mantiqiy fikrlash va tezkor hisoblash hamda darsga bo‘lgan qiziqishni kuchaytirish masalalari tahlil qilingan. Maqolada o‘yinli mashg‘ulotlarning xarhil turlari, ularni dars jarayoniga tatbiq etish usullari va amaliy misollar bilan keltirilgan.