(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Aleksandr Arkadevich Faynberg XX asr o’zbek adabiyotida yuksak mavqega ega,iste’dodli ijodkordir.U o’z she’riyatida g’arbona adabiy uslubni sharqona an’analar bilan uyg’unlashtirib ajoyib asarlar yarata olgan.Garchi uning asarlarida G’arbga xos dramatizm,keskinlik bilinib tursada,sharqona o’xshatishlar va tasvirlarning ishlatilishi bu keskinlikni yumshatib beqiyos hamohanglikni yuzaga keltirgan.Shoir she’riyatidagi G’arbga moyillik faqat she’r tonidan bilinadi.