(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining iste’dodli vakilasi Saida Zunnunovaning hayot yo‘li, ijodiy shakllanish bosqichlari, she’riy va nasriy merosi, badiiy uslubi hamda o‘zbek adabiyotidagi o‘rni keng yoritiladi. Shuningdek, 2026-yilda nishonlanayotgan tavalludining 100 yilligi munosabati bilan shoira merosining bugungi kundagi ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi.