(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada biz O’zbekiston Respublikasi uchun dolzarb bo’gan davlat xizmatidagi korupsiyaga qarshi kurashish muammosiga alohida to’xtalib o’tsak. Davlat organlari sohasida korrupsiyaga qarshi kurashish mexanizmlarini ishlab chiqish hamda ushbu sohada vujudga kelayotgan muammolami aniqlash va ularni bartaraf etish masalalari izchil tahlil qilingan. Zamonaviy O’zbekistonda korrupsiyaga qarshi davlat siyosatini yuritish bo’yicha barcha chora-tadbirlarni asoslab berilmoqda.