(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston oliy ta’lim tizimidagi islohotlar fonida turk tilini o‘qitishning o‘ziga xos xususiyatlari tadqiq etiladi. Muallif o‘zbek va turk tillarining yaqinligi keltirib chiqaradigan lingvistik interferensiya muammolarini tahlil qiladi. Shuningdek, xalqaro TYS va TÖMER sertifikatlariga tayyorlashda raqamli texnologiyalar va akademik ko‘nikmalarni shakllantirish strategiyalari bo‘yicha metodik tavsiyalar beriladi.