(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maktabgacha ta’lim tashkilotlari jamiyat taraqqiyotida muhim o‘rin tutadi. Bola shaxsini har tomonlama rivojlantirish, unda dastlabki bilim, ko‘nikma va malakalarni shakllantirish, tarbiyalash va ijtimoiy hayotga tayyorlash aynan ushbu bosqichdan boshlanadi. Shu sababli bu tashkilotlarda samarali boshqaruv tizimini yaratish va takomillashtirish har bir rahbar va xodim oldida turgan dolzarb vazifalardan biridir. Boshqaruv tizimi – bu maktabgacha ta’lim jarayonini tashkil qilish va belgilangan maqsadlarni amalga oshirish uchun yo‘naltirilgan muvofiqlashtirilgan faoliyatlar majmui hisoblanadi.