(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada akademik litseylarda o‘zbek tili fanining sintaksis bo‘limini o‘qitishda aniqlovchi mavzusining o‘rni, uni o‘qitishning metodik asoslari, samarali ta’lim usullari hamda amaliy mashqlar tizimi yoritilgan.