(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada uyda yakka tartibda taʼlim olayotgan bolalar bilan olib boriladigan psixologik ishlarning mazmuni, vazifalari va ahamiyati yoritilgan. Bolalarning individual xususiyatlari, emotsional holati, ijtimoiylashuv jarayoni hamda motivatsiyasini qo‘llab-quvvatlash masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, amaliy psixologning maktab, oila va tibbiyot xodimlari bilan hamkorligi muhim omil sifatida ko‘rsatib o‘tiladi.