(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola O‘zbekiston oliy o‘quv yurtlarida turk tilini o‘qitish jarayonida lingvomadaniy yondashuv tahliliga bag‘ishlangan. Muallif ta’lim jarayoniga madaniy komponentni integratsiya qilishni talabalarda to‘laqonli madaniyatlararo kompetensiyani shakllantirishning asosiy omili sifatida ko‘rib chiqadi. Ishda til muhitiga chuqur kirib borish uchun aniq metodik usullar va frazeologizmlardan foydalaning misollari batafsil yoritilgan.