(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Sport nafaqat jismoniy tajriba va harakatlar majmui, balki har bir sportchining shaxsiy o‘sishi, o‘z-o‘zini anglash va rivojlanishi uchun ham katta makondir. Har bir inson sport bilan shug‘ullanish davomida o‘ziga xos faoliyat uslubini shakllantiradi. Bu uslub sportchining xarakteri, motivatsiyasi, qadriyatlari, bilim va tajribasi, qaror qabul qilish tezligi, o‘ziga ishonch darajasi, o‘zgaruvchan vaziyatlarda moslashuvchanligi va mustaqil ishlash malakalari bilan chambarchas bog‘liqdir. Sportda individual faoliyat uslubi - bu sportchining butun faoliyati davomida o‘z shaxsiy xususiyatlari va imkoniyatlaridan kelib chiqib ishlab chiqqan, o‘zi uchun eng samarali, qulay va odatiy bo‘lgan harakatlar, qarorlar va strategiyalar tizimidir.