(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda yurak yetishmovchiligi rivojlanishiga zamonaviy qarashlar, surunkali yurak yetishmovchiligida yurakda rivojlanayotgan o’zgarishlar, o’tkir yurak yetishmovchiligining rivojlanishi, yurak yetishmovchiligiga olib keluvchi asosiy sabablar to’g’risida batafsil fikr yuritilgan.