(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada adabiy tanqid faol janrlaridan biri adabiy-tanqidiy maqola, portret-maqola va uning kichik bir shakli etyud-maqola haqida ma’lumot beriladi. O.Sharafiddinovning Said Ahmadga bag‘ishlangan etyudlari haqida fikr yuritiladi.