(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘zbek milliy kurashi va dzyudo sport turlarining tarixiy ildizlari, texnik-taktik o‘xshashliklari hamda ularning o‘zaro integratsiyalashuv masalalari yoritilgan. Shuningdek, milliy kurash usullarining dzyudo sportidagi samaradorligi va yosh sportchilarni tayyorlashdagi ahamiyati tahlil qilingan.