(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada gimnastika mashg‘ulotlarining yoshlar ruhiy salomatligiga ko‘rsatadigan ta’siri ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Zamonaviy jamiyatda yoshlar o‘rtasida stress, depressiya va motivatsiya pasayishi kabi muammolar tobora dolzarb bo‘lib bormoqda. Mazkur maqolada gimnastikaning jismoniy va psixologik jihatdan foydali tomonlari, shuningdek uning yoshlar ruhiy barqarorligini mustahkamlashdagi o‘rni yoritilgan.