(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maktabgacha ta’limning so‘nggi bosqichi hisoblangan tayyorlov guruhida bolalarga tarbiya va ta’lim berish, ularning maktabda muvaffaqiyatli o‘qishini ta’minlash, ijtimoiy va psixologik jihatdan tayyorlash muhim vazifa sanaladi. Bu bosqichda bolaning shaxs sifatida shakllanishi, unga kerakli axloqiy va aqliy sifatlarni singdirish, mustaqil fikrlash va rivojlanishiga yo‘naltirilgan metodik uslublarga ehtiyoj kuchayadi. Tayyorlov guruhi bolalari bilan olib boriladigan tarbiya va ta’lim metodikasining ilmiy-nazariy asoslari, amaliy mazmuni va zamonaviy yondashuvlari bilan tanishish orqali ularning shaxsiy, ijtimoiy, axloqiy va intellektual taraqqiyotini to‘g‘ri yo‘naltirish mumkin.