(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarni ruhiy jihatdan qo‘llab-quvvatlash, ularning hayotga bo‘lgan ijobiy qarashlarini shakllantirish hamda psixologik barqarorligini mustahkamlash maqsadida “Hayot go‘zal, yashash uchun 1001 sabab” shiori ostida olib boriladigan ruhlantiruvchi mashg‘ulotlarning mazmuni yoritilgan. Bunday mashg‘ulotlar o‘quvchilarning o‘ziga bo‘lgan ishonchini oshirish, hayotga ijobiy munosabatni shakllantirish, stress va tushkunlik holatlarining oldini olishga xizmat qiladi. Maqolada maktab psixologi tomonidan tashkil etiladigan treninglar, suhbatlar va psixologik mashqlar orqali o‘quvchilarda motivatsiya va hayotiy maqsadlarni shakllantirish masalalari tahlil qilingan.