(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada giyohvandlikning jamiyat hayotiga, inson salomatligiga va yoshlar tarbiyasiga salbiy ta’siri yoritilgan. Giyohvandlikning paydo bo‘lish sabablari, uning inson organizmiga ko‘rsatadigan zararli oqibatlari hamda yoshlar orasida tarqalishining oldini olish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim muassasalari, oila va jamiyatning hamkorlikdagi faoliyati orqali giyohvandlikka qarshi kurashishning muhim jihatlari ko‘rsatib berilgan.