(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada atmosfera havosining ifloslanish muammosi, uning kelib chiqish sabablari va inson salomatligiga hamda atrof-muhitga ta’siri tahlil qilinadi. Sanoat korxonalari, transport vositalari va maishiy chiqindilar havoning asosiy ifloslanish manbaalari sifatida ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, havoni muhofaza qilish, ifloslanish darajasini kamaytirish va ekologik muvozanatni saqlashning samarali yo‘llari yoritilgan.