(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
zamonaviy biznes strategiyalarida "yashil" iqtisodiyot va ESG tamoyillarining tutgan o‘rni tahlil qilinadi. Maqolada ekologik mas’uliyatning nafaqat ijtimoiy burch, balki korxonalar uchun iqtisodiy samaradorlikni oshirish va xalqaro investitsiyalarni jalb qilishning muhim vositasi ekanligi asoslab berilgan.