(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasining 2021–2025 yillar oralig‘ida erishgan asosiy iqtisodiy yutuqlari tahlil qilinadi. Xususan, yalpi ichki mahsulot o‘sishi, investitsiyalar hajmi, tashqi savdo aylanmasi, sanoat va xizmatlar sohasidagi rivojlanish, makroiqtisodiy barqarorlik hamda raqamli iqtisodiyot sohasidagi islohotlar ilmiy asosda ko‘rib chiqiladi.