(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda investitsiyalarning milliy iqtisodiyot rivojlanishidagi ahamiyati va iqtisodiy o‘sishga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, investitsion muhit va mamlakatdagi amaliy misollar ko‘rib chiqiladi. Ishda investitsiyalarni jalb qilish orqali ishlab chiqarish hajmini oshirish va yangi ish o‘rinlari yaratish masalalari yoritiladi.