(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tadqiqotda sun’iy intellekt (AI) texnologiyalarining talabalar iqtisodiy tahlil qilish qobiliyati va akademik yozuv kompetensiyasiga ta’siri tahlil qilingan. Tadqiqot natijasida ta’lim jarayonida AI va tanqidiy fikrlash o‘rtasidagi muvozanatni saqlash hamda raqamli ta’lim platformalarini tizimli joriy etish bo‘yicha ilmiy xulosalar berilgan.