(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Kurash tarixi asosan qadim o’tmishga borib taqaladi. Usha davrlardan boshlab bizgacha kurash turlari rivojlanib kelgan. Maqola mazmuni ham belbog’li kurashning paydo bo’lishi va rivojlanish tarixini haqida so’zlaydi.