(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bolalarda karies kasalligining profilaktikasi va uni bartaraf qilish usullari o’rganilgan. Unda karies rivojlanishining asosiy sabablari va kariesni oldini olish uchun oilaviy va maktab doirasidagi vazifalar nimalardan iborat ekanligi haqida so’z yuritilgan.