(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada yosh avlodda huquqiy qadriyatlarni shakllantirishning muhim omillari, huquqiy ong va huquqiy madaniyatning jamiyat rivojidagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, ta’lim tizimi, oila, ommaviy axborot vositalari hamda davlat siyosatining yoshlar huquqiy tarbiyasidagi ahamiyati ilmiy jihatdan yoritilgan.