(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida o‘quvchilarning huquqiy bilimlarini shakllantirishdagi muammolar haqida so‘z boradi. Shuningdek, bu muammolarni bartaraf etish haqida ayrim fikr va mulohazalar yuritiladi.