(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekiston sharoitida yoshlarning huquqiy qadriyatlarini shakllantirish masalasi tahlil qilinadi. Yosh avlodning huquqiy ongini rivojlantirishda pedagogik jarayon, ta’lim tizimi, huquqiy tarbiya, davlat siyosati va qonunchilik bazasining o‘rni yoritib beriladi. Shuningdek, yoshlar huquqiy madaniyatini shakllantirishga ta’sir etuvchi omillar va ularni takomillashtirish yo‘llari ilmiy jihatdan asoslanadi.