(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim inson kamolotining ilk poydevori bo‘lib, kelgusidagi ta’lim va tarbiya jarayonlarining muvaffaqiyatini belgilab berishida, bolaning atrof-muhitni anglashi, nutqining rivojlanishi, fikrlash qobiliyati, mustaqil qaror qabul qilish ko‘nikmalari aynan shu bosqichda shakllanishida, jamiyat taraqqiyoti, mamlakatning kelajagi barkamol avlod tarbiyasi bilan bevosita bog‘liqligi hamda maktabgacha ta’limga alohida e’tibor qaratilayotganligi haqida fikrlar yuritilgan.