(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqoladaa bo’lajak tarbiyachilarga maktabgacha yoshdagi bolalarni loy bilan ishlash va ijodkorligini oshirish usullarini o’rgatishda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida loydan buyum yasash faoliyatlarini olib borish jarayoni, loydan buyum yasash faoliyatlarida bolalarda plastik ashyolardan shakl hosil qilish malakalarini shakllantirishning pedagogik shart-sharoitlari hamda loydan buyum yasash faoliyatlarida bolalarda plastik ashyolardan shakl hosil qilish malakalarini shakllantirishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan.