(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada tarbiya fanini o‘qitishda loyihaga asoslangan ta’lim texnologiyasining nazariy va metodik asoslari tahlil qilingan. Loyihaviy yondashuvning mazmuni, afzalliklari hamda uni dars jarayonida qo‘llash bosqichlari yoritilgan. Shuningdek, ushbu texnologiya orqali o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, ijtimoiy faollik va axloqiy kompetensiyalarni rivojlantirish imkoniyatlari asoslab berilgan.