(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik jamoada yuzaga keladigan psixologik zo‘riqish, ruhiy charchoq va toliqish holatlarining sabablari hamda ularni bartaraf etish metodikalari yoritiladi. Shuningdek, pedagoglarning kasbiy faoliyatida stressni kamaytirish, emotsional barqarorlikni oshirish va samarali mehnat muhitini yaratish usullari tahlil qilinadi.