(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada nodavlat ta’lim muassasalarida faoliyat yuritayotgan maktabgacha ta’lim tashkiloti pedagoglarining kasbiy malakasini oshirish mexanizmlarini takomillashtirish masalalari yoritilgan. Pedagoglarning zamonaviy kompetensiyalarini rivojlantirish, innovatsion ta’lim texnologiyalarini joriy etish hamda uzluksiz kasbiy rivojlanishni ta’minlashga qaratilgan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.