(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada farzandlar tarbiyasi, ularning kelajagini shakllantirishda ota-ona, maktab va jamiyatning o‘rni keng yoritilgan. Zamonaviy davrda yoshlarning ma’naviy-axloqiy kamoloti, psixologik barqarorligi va kasb tanlash jarayonida uchraydigan muammolar tahlil qilinadi. Shuningdek, befarqlikning salbiy oqibatlari hamda uni oldini olish yo‘llari haqida amaliy tavsiyalar berilgan.