(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarni kasbga yo‘naltirish tizimini takomillashtirishning ustuvor yo‘nalishlari, zamonaviy yondashuvlar hamda bu jarayonda maktab, oila va psixologning o‘rni yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning kasbiy qiziqishlarini rivojlantirish va to‘g‘ri kasb tanlashiga yordam beruvchi omillar tahlil qilinadi.