(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oilaviy shajara tushunchasi, uning ahamiyati, amaliy qo‘llanilishi hamda yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, insonning kelajak avlod uchun qanday ma’naviy qadriyatlar qoldirishi mumkinligi tahlil qilinadi.