(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola ta’lim jarayonida interaktiv metodlarning ahamiyatini, ularning o‘quvchilar yoshiga qarab tasnifini va amaliy qo‘llash usullarini yoritadi. Qo‘llanma yangi ish boshlagan o‘qituvchilar uchun darsni qiziqarli, samarali va o‘quvchiga yo‘naltirilgan tarzda tashkil etishda yo‘l-yo‘riq bo‘lib xizmat qiladi.