(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada bolalarda ijtimoiy ko‘nikmalarni shakllantirish jarayoni va oilaning pedagogik roli ilmiy asosda tahlil qilingan.Ota-ona va farzand o‘rtasidagi pedagogik munosabatlar, interfaol metodlar va zamonaviy pedagogik texnologiyalar orqali bolalarning mas’uliyat, hamkorlik, muloqot va jamiyatga moslashuvchanlik ko‘nikmalarini rivojlantirish ko‘rsatib o‘tilgan.Shuningdek,oilaviy muhitning ijtimoiy rivojlanishga ta’siri va tarbiyaviy strategiyalar ilmiy misollar bilan yoritilgan.