(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Y (Millennials) va Z (Gen Z) avlodlarining sog‘lom turmush tarziga intilishi sabablari, ekologik omillar va vitamin yetishmovchiligining roli, shuningdek, funksional oziq‑ovqatlar marketingining ularning xulqiga ta’siri ilmiy asos bilan tahlil qilinadi. Maqolada avlodlar farqlari, funksional oziq‑ovqat tushunchasi, marketing strategiyalari, hamda real statistikalar keltirilgan.