(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ishda O‘zbek jang san’atining shakllanish tarixi, uning milliy qadriyatlar va an’analar bilan bog‘liqligi hamda mustaqillik yillarida zamonaviy sport turi sifatida rivojlanish bosqichlari tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu sport turining yoshlar tarbiyasidagi o‘rni va xalqaro maydondagi nufuzi masalalariga to‘xtalib o‘tilgan.