(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada antennalar turlari va ularning simsiz tarmoqdagi ahamiyati haqida batafsil ma’lumot beriladi. Antennalar simsiz aloqa tizimlarida muhim rol o’ynaydi va ularning samaradorligi tarmoqning umumiy ish faoliyatiga ta’sir qiladi.