(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada xalqaro tajriba tahlili asosida moliyalashtirish tizimining ustun va zaif tomonlari aniqlangan hamda O‘zbekistonda moliyalashtirish manbalari asosida investitsiya loyihalarini moliyalashtirish tizimini takomillashtirish bo‘yicha aniq ilmiy-amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.