(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Amir Temurning dunyoga kelishidan,davlat boshqaruviga qadam qo’ygani va harbiy siterategik yurushlari, davlat boshqaruvidagi oqilona, xalq bilan hamfikrlikda yuritgan siyosati haqida ma’lumot beriladi.