(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada dars jarayonida audio va video vositalaridan foydalanish va uning samarasi , bugungi kunda qay darajada muhimligi , audio va video vositalarning dars samaradorligiga ta’siri haqida va zamonaviy axborot texnologiyalari asosida o’quvchilarning bilim olish jarayonini qiziqarli va tushunarli tashkil etish, ularning diqqatini jalb qilish va mavzuni chuqurroq o’zlashtirishga erishish imkoniyatlari haqida keltirilgan .