(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining mustaqil fikrlashini rivojlantirishda multimedia vositalarining o’rni va ularning ahamiyati haqida keltirilgan . Shuningdek, maqolada mustaqil fikrlash tushunchasi, uning rivojlanish bosqichlari va zamonaviy ta’lim texnologiyalarining ushbu jarayonga ta’siri haqida aytiladi . Ta’lim jarayonida qo’llanadigan interaktiv vositalar, raqamli resurslar, virtual laboratoriyalar, mobil ilovalar va dasturlash asoslarining qo‘llanilishi o‘quvchilarning ijodiy salohiyatini oshirishdagi muhim omil sifatida ko‘rsatib beriladi.